Despre Noi

Pensiunea Calutul de Mare se afla in noul cartier de vile din Costinesti, intr-o zona linistita, la mai putin de 100 m de plaja.
Gara este foarte aproape (prima cum se vine dinspre Bucuresti in spre Mangalia) si se poate asigura transportul auto de la gara, la cerere.

Pensiunea are 10 camere cu paturi duble, fiecare cu grup sanitar propriu, apa calda permanent, tv si frigider. Pensiunea va poate pune la dispozitie doua camere mai mari, pentru familii cu cate o canapea extensibila pentru inca 2 persoane.

In incinta pensiunii, se poate servi masa (mic dejun, pranz, cina) la cererea turistilor. In curte, este amenajat un loc de joaca pentru copii, foisor si gratar pus la dispozitia turistilor. De asemenea turistii au posibilitatea de accesare gratuita a internetului wireless atat pe terasa cat si in camere .Utilitatile pensiunii "Calutul De Mare"

Bucatarie si spatii de servit masa

O bucatarie complet utilata este pusa la dispozitia turistilor pentru a-si pregati mancarea. Masa poate fi servita in terase si spatii interioare special amenajate.

Frigidere

Toate cele 10 camere sunt dotate cu frigider.

Gratar exterior

In curte exista un gratar care poate fi folosit numai de catre turistii pensiunii "Calutul De Mare" din Costinesti.

Internet Wifi

In curte,pe terase si in camerele pensiunii este disponibila conexiune wireless la INTERNET.

Aer conditionat

Suplimentar, se poate opta pentru utilizarea aerului conditionat din camere. Pretul utilizarii aparatului de aer conditionat este de 15 lei/zi/camera.

TV prin cablu

Toate camerele au televizoare conectate la sistem UPC de televiziune prin cablu.

Paturi suplimentare

La cerere, in camere se pot instala paturi pliante la doar 20% din costul camerei.

Grupuri sanitare proprii

Toate camerele din pensiunea "Calutul De Mare" din Costinesti au grupuri sanitare proprii, cu cabina de dus si apa calda obtinuta prin incalzire solara si prin sistem electric de tip boiler.
Despre Costinesti

Costinesti , capitala tineretii de pe litoral, este statiunea turistica estivala cu cele mai diverse si numeroase elemente ce o disting de celelalte perle din siragul statiunilor de vacanta de pe malul romanesc al Marii Negre.
Costinestiul este cel mai mare centru estival de vacante pentru tineret. Dupa cateva zile petrecute in statiune turistul isi da seama de un alt specific al Costinestiului: buna dispozitie. Modul de viata tineresc si tonifiant de aici nu poate fi intalnit in alte statiuni de pe litoral. Statiunea tineretului de pe litoral, pe care pliantele turistice au inceput sa o descrie cu patru decenii in urma, ca fiind o tabara de corturi cu amenajari minime, se inscrie in prezent pe coordonatele marilor vacante estivale.

Statiunea este situata in partea de sud-est a Romaniei, in zona fasiei litorale, la 10 m altitudine fata de nivelul marii si la 28 km de Constanta.
Costinesti se bucura de un climat de litoral maritim, cu veri calduroase (in iulie temperaturi peste 27 grade Celsius) si ierni blande (in ianuarie medii termice de 0 garde Celsius). Vara predomina zilele senine, iar durata de stralucire a soarelui este de 10 - 12 ore pe zi, ca de altfel pe tot litoralul romanesc.

Plaja este orientata spre est beneficiind de soare pe toata durata zilei. Unicitatea statiunii este data insasi de situarea sa, la adapostul capului Tuzla, pe directia unui curent marin de coasta, favorabil depunerilor de nisip pe plaja lunga de aproape 2 km.